Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Zoană: Modalitatea în care a fost condusă dezbaterea despre România în PE ne demonstrează că democrația poate fi mimată chiar și la cel mai înalt nivel

Gabriela Zoană

România este și va rămâne profund atașată valorilor europene. România este și va rămâne un stat de drept în care democrația funcționează, iar poporul român își face auzit glasul. România este o țară în care alternanța la putere se asigură exclusiv prin vot și în care agresiunea împotriva ordinii constituționale și a democrației este supusă rigorilor legii, ca în orice alt stat european.

Dezbaterea de astăzi a mimat democrația și așteptările noastre nu au fost altele decât purtarea unei discuții echilibrate, corecte și evitarea folosirii dublului limbaj și dublului sistem de valori pentru țările occidentale față de țările est-europene. Din păcate, modalitatea în care a fost organizată întreaga dezbatere, acordarea doar câtorva minute pentru speech-ul premierului României, neacordarea dreptului la cuvânt europarlamentarilor români, modul în care s-a continuat cu dezinformarea în legătură cu ceea ce se întâmplă în România, totul ne spune că în Uniunea Europeană continuă dublul limbaj, dublul standard și democrația încă este mimată chiar și la cel mai înalt nivel, adică în Parlamentul European.

România este o țară estică, dar împărtășim aceleași valori occidentale precum toți euro-deputații aflați astăzi în sală și este normal să fim apreciați sau criticați luându-se în considerare același sistem de valori și aceleași unități de măsură. Românii au dorit să afle astăzi dacă Uniunea Europeană este alături de ei, așa cum și românii sunt atașați valorilor europene. Din păcate, au aflat!, potrivit unui comunicat remis de STIRIPESURSE.RO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.