Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

GAFA care ar DESCALIFICA-O pe Laura Codruța Kovesi: Cum s-ar fi făcut de RÂS șefa DNA

Laura Codruta Kovesi

Laura Codruța Kovesi e procuror șef al DNA, asta însemnând că ea conduce și din punct de vedere economic instituția. De altfel, ea negociază bugetul alocat de guvern, lucru ce ar certifica și o pregătire economică a lui Kovesi. Numai că realitatea pare să fie altfel, dacă e să ne luăm după o ipoteză a unei părți a presei apărută după câteva facturi prezentate de Sebastian Ghiță.

Astfel, conform acestei părți a presei Kovesi ar fi comis o gafă ce o descalifică din funcția de manager al unei instituții atât de importante. Vrând să arate că facturile prezentate de Sebastian Ghiță prin care se demonstra că acesta a fost la Cluj-Napoca în 2012 sunt false, Kovesi s-ar fi făcut de râs când a explicat datele de pe ea. Kovesi a confundat J-ul firmei, adică numărul în Registrul Comerţului, cu data de emitere a facturii, spun jurnaliștii.

Citește și: John Kerry a vizitat locul în care a UCIS un om: A primit și o MEDALIE / FOTO

”Vorbeam de manipulare, poze editate si poze trucate. V-as mai da un exemplu. A fost prezentata o factura referitoare la deplasarea facuta la Cluj pentru a se "rezolva", pun intre ghimele pentru ca nu poate fi adevarat, cercetarea mea in cazul de plagiat in 2012. Va rog sa va uitati pe factura jos. Comanda pentru factura a fost facuta in 2009, iar plata in 2012.

Cum e facuta in 2009 o comanda pentru un avion privat, stiind ca in 2012 Codruta Kovesi va fi investigata pentru plagiat?”, a spus Kovesi pentru ziare.com. Numai că 2009 reprezintă cifra din J și indică anul în care a fost înființată firma, nu data la care a fost emisă factura, susțin aceiași jurnaliști. E adevărat că mai apare o factură cu datele despre care vorbește Kovesi. Însă, și ea ar face referire la o altă situație. Datele la care face referire Kovesi provin de la un contract încheiat de firma lui Ghiță cu respectiva firmă de transport în 2009, pentru echipa de baschet Asesoft, deținută, la acel moment, de fostul deputat.

Citește și: Apar noi detalii despre JEFUIREA lui Kim Kardashian: Viața bate filmul

Fostul coleg al lui Ghiță din PSD și PRU, Daniel Savu, ex-ofițer SRI, a confirmat, la Antena 3, că datele de pe factura la care se referă Kovesi fac, de fapt, parte din contractul echipei lui Ghiță.

Data de de jos se referea la contractul /comanda (...”.tr../comanda 25.03.2009”) inițială făcută intre A&S World Travel și Asesoft, pe baza căruia, probabil, la fiecare închiriere se emitea o factură a cărei dată se vede sus(27.07.2012). Asta ar putea fi explicația a două date total diferite.

Citește și: Semne de intrebare legate de vizita lui Liviu Dragnea in SUA la inaugurarea lui Trump: cum a primit viza si daca participarea e gratuita sau contra-cost

Vă prezentăm, mai jos, facturile.

 

content-image

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.