Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gafă colosală a vicepreședintei Columbiei - A anunțat din greșeală moartea fostului prședinte, Belisario Betancur

operationworld.com
Columbia

Vicepreşedinta Columbiei, Marta Lucia Ramirez, a anunţat din greşeală joi pe Twitter moartea fostului preşedinte columbian Belisario Betancur, în vârstă de 95 de ani, internat la Bogota, informează AFP preluată de Agerpres.

"Îmi pare foarte rău pentru că am primit informaţii greşite care m-au făcut să îmi exprim condoleanţele ... Mă bucur să aud că preşedintele Belisario Betancourt este încă în viaţă", a scris politiciana pe Twitter, după ce cu câteva minute mai devreme oferise condoleanţe familiei lui Betancur.

"Fie ca fostul preşedinte Belisario Betancur să se odihnească în pace. Viaţa sa, munca sa, dragostea sa faţă de Columbia, insaţiabila sa curiozitate intelectuală, măreţia sa ca personalitate publică (...) sunt un exemplu. Curaj pentru Dalita (soţia lui Betancur n.e.) şi pentru toată familia sa", scrisese iniţial vicepreşedinta pe reţeaua de socializare.

Mai multe media au preluat mesajul, astfel că anunţul a declanşat un val de reacţii, însă politiciana şi-a rectificat prompt greşeala, ştergând postarea.

Fundaţia Santa Fe din Bogotá, unde fostul lider este internat, nu a comentat încă cu privire la starea de sănătate a lui Betancur, despre care se ştie că suferă de probleme cu rinichii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.