Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gafă diplomatică de proporții? Liderii REPER cer Parlamentului să nu anuleze discursul lui Zelenski din cauza 'clovnilor' Simion și Șoșoacă

Administratia Prezidentiala
Volodimir Zelenski

Partidul REPER consideră că anularea discursului președintelui ucrainean Volodimir Zelenski în plenul reunit al Parlamentului României „de frica celor doi clovni politici, Simion și Soșoacă, este o imensă greșeală”, conform unui comunicat de presă.

"Şoşoacă şi Simion decid ce face Parlamentul României? E strigător la cer, dragi colegi din oricare partid politic cu un strop de demnitate. Vă sufocă extremiştii. Am fi singura țară dintre toate cele pe care le-a vizitat Volodimir Zelenski unde se întâmplă aşa ceva. Râsul Europei şi al lumii. În România nu decide Putin. Cer preşedinților Camerelor şi colegilor parlamentari să nu îndrăznească să fie inițiatorii sau complicii unei asemenea inepții şi gafe diplomatice de proporții. Evacuați plenul de saltimbanci şi primiți un lider al lumii cum se cuvine. Nu faceți de râs România", spune Ramona Strugariu, co-presedintă a Partidului REPER.

"Dacă Parlamentul cedează în fața celor care se fac portavocea Rusiei în România asta arată slăbiciune și o disoluție a autorității la un nivel de neînchipuit. Șefii Parlamentului nu pot fi captivii extremiștilor, le cer să se ridice la înălțimea funcțiilor pe care le ocupă și să ia deciziile care ajută statul român", spune Dragoș Pîslaru, co-presedinte REPER.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.