Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gafe URIAȘE făcute de un prefect în CV: a terminat liceul în 14 ani

gafă

CV-ul prefectului Dănuţ Hălălai din Alba ales în această funcţie acum o lună de zile dă impresia că este făcut de către un copil. În cazul în care documentul apărut pe site-ul Instituţiei Prefectului Alba, ar fi adevărat, atunci Prefectul a absolvit liceul în 14 ani. El mai susţine că îi place să lucreze în „medii multiculturale” şi că este un bun cunoscător al Internetului.

BARONUL pentru care PSD a ieșit în stradă, condamnat la ani grei de închisoare

Pentru a putea să primească statutul de Prefect, Hăhălai a trebuit să depună la dosarul de angajare şi un CV. Documentul are multe greșeli impardonabile cum ar fi cea că a absolvit liceul în 14 ani, în perioada 1984 - 1998. De fapt, perioada reală de absolvire a liceului ar fi 1984 - 1988, potrivit adevarul.ro.

El a mai ocupat până în 2010 postul de director general la firma Dami Prod SRL Teiuş, societate pe care a înfiinţat-o împreună cu fratele său, Mirel Hălălai, primar al oraşului Teiuş. În 2012 a fost numit director la Garda de Mediu Alba, iar în 4 aprilie 2017 a fost instalat oficial în funcţia de prefect al judeţului. Bătălia pentru acest post a fost mare în PSD şi s-a decis pe ultima sută de metri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.