Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gal Gadot, Jamie Dornan şi Alia Bhatt în Heart of Stone, de vineri, pe Netflix

Twitter
Gal Gadot Elie Saab

„Heart of Stone”, regizat de Tom Harper, este un thriller de acţiune şi spionaj, în centrul căruia se află agenta Rachel Stone (interpretată de Gal Gadot, cunoscută pentru rolul său iconic din „Wonder Woman”). Filmul se vede, de vineri, pe Netflix, potrivit news.ro.

Rachel Stone (Gal Gadot) face parte din departamentul tehnic al unei unităţi de elită din cadrul MI6, însă fără ca echipa ei să ştie că Stone lucrează de fapt pentru Cartă, o organizaţie secretă de menţinere a păcii, care foloseşte tehnologii ultramoderne pentru a neutraliza ameninţările internaţionale. Astfel, în misiunile sale foarte complicate, Stone foloseşte tehnologia bazată pe inteligenţa artificială, permiţând analiza datelor şi prognoza avansată, ceea ce îi poate oferi o eficienţă de aproape 100%. Cu toate acestea, în faţa celei mai dificile misiuni, umanitatea lui Stone se dovedeşte a fi cel mai mare atu al ei. „Unul dintre lucrurile frumoase ale acestui film este că se bazează la fel de mult pe acţiune, cât se bazează pe poveste şi emoţie", spune Gadot. „A fost foarte important pentru mine ca Rachel să fie un personaj care poate lupta, dar am vrut, de asemenea, să-şi poată folosi mintea, intuiţia şi emoţiile”.

Rachel Stone (Gal Gadot) pare să fie o persoană fără experienţă, care face parte din departamentul tehnic al unei unităţi de elită din cadrul MI6, condusă de agentul principal Parker (Jamie Dornan). Însă echipa MI6 nu ştie că Stone lucrează de fapt pentru Cartă, o organizaţie secretă de menţinere a păcii, care foloseşte tehnologii ultramoderne pentru a neutraliza ameninţările internaţionale şi despre a cărei existenţă nu au prins de veste nici măcar spionii. Rachel a fost pregătită pentru a deveni o profesionistă desăvârşită, o agentă de teren extraordinară, care se concentrează asupra misiunilor, se bazează pe cifre şi nu are încredere în nimeni. Când o misiune de rutină este dată peste cap de misterioasa hackeriţă Keya Dhawan (Alia Bhatt), cele două lumi ale lui Rachel se ciocnesc. În ciuda slabelor şanse de reuşită, Rachel se luptă contracronometru să-şi protejeze organizaţia, în condiţiile în care cea mai importantă resursă pe care o are la dispoziţie s-ar putea să fie propria ei latură umană.

Chiar dacă nu pare să fie decât o începătoare în cadrul departamentului tehnic din MI6, Rachel Stone este cu mult mai competentă şi mai complexă decât presupun colegii ei. Ea este agent dublu şi are numele de cod Nouă de inimă roşie (Nine of Hearts) în cadrul Cartei, o agenţie internaţională de spionaj ultrasecretă, de care au auzit extrem de puţini oameni. Rachel este o agentă perfectă, o incredibilă luptătoare, o hackeriţă talentată şi un şofer desăvârşit. În plus, este suficient de inteligentă şi de puternică pentru a face faţă celor mai imposibile situaţii pentru a-şi îndeplini misiunile şi a învăţat să ţină lumea la distanţă pentru a-şi păstra obiectivitatea şi calmul. Însă, pe măsură ce se apropie tot mai mult de colegii ei, Rachel începe să lase garda jos şi să-şi pună sub semnul întrebării rolul şi credinţa oarbă în misiunea Cartei. Cele două lumi ale lui Rachel se ciocnesc atunci când un nou inamic imprevizibil ameninţă atât Carta, cât şi echipa ei din cadrul MI6, dând peste cap tot ceea ce credea că ştie.

Parker este Jamie Dornan. Agentul principal din echipa lui Stone din cadrul MI6, Parker este fermecător, amuzant şi curajos, extrem de protector în privinţa colegilor şi mereu preocupat de succesul misiunilor. Încercările lui de a o scoate din propria carapace şi faptul că Rachel se simte din ce în ce mai apropiată de el şi de restul echipei încep să complice sentimentele ei faţă de activitatea din cadrul Cartei.

Keya Dhawan este Alia Bhatt. Deosebit de inteligentă şi un adevărat geniu în domeniul tehnologiei, Keya a fost adoptată de un miliardar indian din industria farmaceutică după moartea prematură a părinţilor ei şi a devenit ulterior unul dintre cei mai talentaţi şi periculoşi hackeri din lume. Determinată şi extrem de pricepută, Dhawan îşi doreşte ca abilităţile ei să schimbe dinamica internaţională a puterii şi să creeze o nouă ordine mondială.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.