Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gala Bătălia Moldovei a înregistrat cifre record atât în sală, cât şi pe audienţele de televiziune

captura youtube
Catalin Morosanu

Dynamite Fighting Show, conceptul lansat de Cătălin Moroşanu în acest an, a devenit un fenomen după numai două ediţii. Gala Bătălia Moldovei, găzduită de Piatra Neamţ, a înregistrat cifre record atât în sală, cât şi pe audienţele de televiziune, scrie Mediafax.

Evenimentul a fost sold out cu 48 de ore înainte de primul gong, iar peste 3.500 de spectatori au umplut până la refuz Sala Polivalentă din Piatra Neamţ, cea mai mare din Nord Estul Moldovei. Mai mult, organizatorii au instalat un ecran uriaş în faţa sălii, acolo unde sute de spectatori, care nu au mai putut să îşi achiziţioneze bilet, au urmărit desfăşurarea celor 13 confruntări.

Pe televiziune, Dynamite a fost lider incontestabil în intervalul în care Pro TV a transmis meciurile Andrei Stoica vs Sazan Memedi şi Cătălin Moroşanu vs Mehmet Ozer. Audienţa medie pentru publicul comercial a fost de 7.3, cu un share de 30.8%, ceea ce rezultă că unul din trei televizoare, deschise în acel interval orar în România, urmăreau gala Dynamite de pe Pro TV. În minutul de aur, ratingul a urcat până la un rating de 8.9.

Citește și: Liga Campionilor: Meciurile FC Barcelona - Inter şi PSG - Napoli se vor disputa miercuri

Gala de la Piatra Neamţ a fost una atipică, sportivii luptând la categoria open, o iniţiativă unică până acum la galele televizate din România. Pe lângă duelurile pe reguli K1, evenimentul a mai găzduit o confruntare pe reguli kyokushin, iar o alta pe taekwondo.

La finalul galei, Cătălin Moroşanu a anunţat că următorul eveniment va avea loc pe 15 decembrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.