Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gălățean reţinut după ce a încălcat un ordin de protecţie

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Un bărbat de 36 ani din judeţul Galaţi a fost reţinut pe bază de ordonanţă după ce a încălcat un ordin de protecţie, se arată într-un comunicat transmis, joi, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, poliţiştii Postului de Poliţie Nămoloasa au fost sesizaţi de o femeie, prin apelul unic de urgenţă 112, despre faptul că un bărbat, de 36 ani, din localitate, ar fi provocat un scandal la domiciliul soţiei.

Citește și: Oreste îl desființează pe Dan Barna: Vă arată ca purtând treningul lui Codrin Ștefănescu și pantofii de lac alb ai lui Șerban Nicolae

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi, în urma verificărilor, au constatat că bărbatul în cauză a încălcat ordinul de protecţie provizoriu prin care s-a dispus păstrarea unei distanţe minime de 200 metri faţă de soţia şi copiii săi, precum şi evacuarea temporară, pe o durată de trei luni, din locuinţa comună.

În consecinţă, au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de încălcare a măsurilor dispuse prin ordinul de protecţie şi violare de domiciliu, reţinându-l totodată, pe bărbatul în cauză, pentru 24 de ore. Acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Lieşti cu propunere de arestare preventivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.