Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gala premiilor Oscar va fi difuzată, în direct, de VOYO: evenimentul va fi comentat de Irina-Margareta Nistor

ABC News
OSCAR

Decernarea premiilor Oscar la cea de-a 95-a gală, va fi transmisă, în direct, din Dolby Theatre Hollywood, Los Angeles, luni, 13 martie, de la ora 3 dimineaţa, de VOYO.

Evenimentul va fi comentat de Irina-Margareta Nistor. „O să vedem împreună cine o să plece fericit cu un Oscar, cine va fi dezamăgit, cine ce ispravă o să mai facă, de la palma de anul trecut, la plicul greşit cu LaLa Land, care va fi cea mai elegantă vedetă, dar şi cea mai nonşalantă, şi dacă am nimerit-o cu previziunile! Ne vedem şi auzim după miezul nopţii, spre dimineaţă! Vă aştept să aflaţi în direct câştigătorii!”, a declarat aceasta.

Academia Americană de Film a anunţat deja nominalizările pentru cea de-a 95-a ediţie a Premiilor Oscar, iar pelicula „Everything Everywhere All at Once” a fost apreciată la 11 categorii, potrivit news.ro.

Producţia spune povestea unei imigrante de origine chineză, Evelyn, care suferă din cauza crizei vârstei de mijloc, căsniciei şi a micii sale afaceri, o spălătorie. Aceasta duce o adevărată luptă pentru a-şi găsi împlinirea în viaţă. Destinul face ca Evelyn să pornească într-o aventură nebună, în care doar ea poate salva lumea, explorând alte universuri şi realităţi paralele, şi conectându-se cu vieţile pe care le-ar fi putut duce. Filmul care are cele mai mari şanse să plece acasă cu o statuetă Oscar poate fi urmărit chiar pe VOYO.

Pentru cel mai bun film se luptă printre altele peliculele „Elvis”, „The Banshees of Inisherin”, „Avatar: The Way of Water”, „All Quiet on the Western Front” şi „Top Gun: Maverick”.

În ceea ce priveşte titlul de cea mai bună actriţă într-un rol principal, el poate ajunge la: Cate Blanchett („Tar”), Ana de Armas („Blonde”), Andrea Riseborough („To Leslie”), Michelle Williams („The Fabelmans”) sau la Michele Yeoh pentru rolul din „Everything Everywhere All at Once”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.