Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gala premiilor Tony 2019 a avut cea mai scăzută audienţă din ultimii cinci ani

capitalcultural.ro
premiile tony

Gala premiilor Tony 2019, transmisă de CBS, a înregistrat cea mai scăzută audienţă din ultimii cinci ani, cu aproximativ 5,5 milioane de telespectatori, informează news.ro.

Găzduită de vedeta de televiziune James Corden pentru a doua oară, gala de anul acesta a obţinut 0,8 puncte de rating pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, potrivit datelor Nielsen citate de Variety.

Citește și: Eugen Teodorovici reacționează după publicarea unui document bombă: Nu există reduceri de personal. Avem bani suficienți

Evoluţia lui Corden a fost apreciată, deopotrivă, de spectatori, telespectatori şi critici, însă nu a fost suficientă pentru a creşte cifrele.

Este pentru prima dată când evenimentul a înregistrat un total de telespectatori sub 6 milioane. Anul trecut, gala a fost urmărită de 6,3 milioane de americani.

Musicalul „Hadestown” şi spectacolul de teatru „The Ferryman” au fost marile câştigătoare ale serii. Veterana actriţă Elaine May a primit pentru prima dată un trofeu Tony, la vârsta de 87 de ani, iar Ali Stroker a fost primul performer în scaun cu rotile care joacă pe Broadway premiat pentru interpretare.

Citește și: Șeful OPC Timiș intră la RUPERE după ce DNA a descins la Primăria Timișoara: Au încercat să mă intimideze prin plângeri

Actriţa Rosemary Harris, dramaturgul Terrence McNally şi regizorul muzical şi orchestratorul Harold Wheeler au primit premii pentru întreaga activitate în teatru.

Cea de-a 73-a ediţie a premiilor Tony, care a recompensat spectacolele din sezonul Broadway 2018 - 2019, a avut loc pe 9 iunie, la Radio City Music Hall din New York.

Citește și: Pericol pentru Viorica Dăncilă! Unul dintre cei mai vechi lideri ai PSD vrea să preia hățurile .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.