Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gala Tony Awards a înregistrat un nou minim de audienţă în ciuda unui spectacol pline de vedete

Agerpres.ro
tony awards 2021

Gala Tony Awards, care răsplăteşte cele mai valoroase spectacole de pe Broadway, a înregistrat duminică un nou minim de audienţă în ciuda unui spectacol pline de vedete, care au promovat revenirea pe Broadway după 18 luni de pauză din cauza pandemiei de coronavirus, potrivit Reuters.

Postul de televiziune CBS a anunţat luni că doar 2,6 milioane de americani au urmărit programul special televizat, cu o durată de două ore, care a fost atât o ceremonie de acordare a premiilor, cât şi o reclamă pentru reluarea spectacolelor cu public.

În 2019, când a avut loc cea mai recentă ceremonie Tony Awards, circa 5,5 milioane de persoane au urmărit spectacolul la televiziune, fiind pentru prima dată când gala care recompensează cele mai valoroase producţii de pe Broadway a scăzut sub pragul de 6 milioane de telespectatori.

Ceremonia de duminică a avut loc la aproape doi ani de la premiera în New York a celor mai multe dintre musicalurile şi spectacolele nominalizate, potrivit Agerpres.ro.

Spectacolele care au câştigat cele mai multe trofee, ''The Inheritance'', o dramă despre viaţa gay în secolul al XXI-lea, ''The Soldier's Play'', despre uciderea unui ofiţer de culoare la o bază militară americană în 1944, şi-au sistat amândouă reprezentaţiile în 2020 şi nu există planurile pentru o revenire pe scenă.

''Moulin Rouge! The Musical'', care a fost desemnat cel mai bun musical şi a câştigat alte nouă trofee Tony, a revenit pe scenă săptămâna trecută, alături de alte zeci de spectacole care şi-au reluat reprezentaţiile în septembrie.

Gala de duminică, transmisă la televiziune sub denumirea ''Broadway's Back'', a inclus fragmente din mai multe spectacole şi apariţii ale unor vedete de pe Broadway, printre care Chita Rivera, Andrew Lloyd Webber, Lin-Manuel Miranda, Idina Menzel şi Kristin Chenoweth, care au îndemnat privitorii să cumpere bilete.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.