Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Galatasaray nu renunță la Florin Andone: Clubul turc a început negocierile cu Bringhton

Florin Andone

"Noul Elmander", cum l-au numit suporterii turci pe Florin Andone pentru stilul lui bătăios, l-a cucerit pe antrenorul Fatih Terim, care a cerut conducerii clubului Galtarasay să obţină transferul definitiv al atacantului român de la Brighton, informează presa turcă, potrivit news.ro.

Galatasaray a împrumutat cinci jucători în ultima perioadă de transferuri şi numai Andone nu are clauză de cumpărare. Deşi turcii au întrebat deja gruparea engleză dacă este de acord cu cedarea definitivă a lui Andone, iar răspunsul a fost negativ, conducerea "Cim Bom" este hotărâtă să insiste pentru a obţine transferul în ianuarie.

Galata oferă pentru noul favorit al lui Terim suma de cinci milioane de euro şi va face "curăţenie" în lot pentru a-i face loc românului.

ALERTĂ - Victor Ponta îi dă afară din partid pe cei care au votat Guvernul Orban: 'Ne despărţim de aceşti foşti colegi care au ales să fie alături de Putere'

Speranţele turcilor că vor reuşi au crescut după ce Brighton a renunţat la ideea de a-l readuce pe Andone în Premier League, în iarnă. Managerul Graham Potter s-a declarat mulţumit de atacanţii din lot şi a anunţat că nu are nevoie de întăriri, în perioada următoare.

Andone, 25 de ani, a fost transferat în vara anului 2018 de la Deportivo la Coruna pentru şase milioane de euro. El a fost împrumutat, la 2 septembrie, pentru un sezon la Galatasaray Istanbul.

Gruparea turcă plăteşte 700.000 de euro pentru împrumutul atacantului.

Jucătorul român, care are contract cu Brighton până în 2023, a marcat două goluri în şapte partide, iar antrenorului Fatih Terim îl place modul în care atacantul se luptă pentru balon din primul şi până în ultimul minut al meciurilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.