Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Galați: Bărbatul băut care a accidentat două persoane şi a părăsit locul faptei a fost arestat preventiv

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Bărbatul de 49 ani, din judeţul Galaţi, care a fost reţinut de poliţişti, joi seara, după ce a accidentat grav două persoane, între care un copil de opt ani, a părăsit locul accidentului, iar ulterior s-a aflat că avea o alcoolemie de 3,49 g/l alcool în sânge, dar şi un alt dosar penal pentru conducere fără permis, a fost arestat preventiv, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Gabriela Costin, potrivit Agerpres.

Vineri, a fost prezentat instanţei de judecată care a emis mandat de arestare pentru 30 de zile. 

Cele două victime sunt internate în Spitalul Judeţean de Urgenţă Galaţi, bărbatul cu ruptură de ligamente încrucişate, iar copilul cu fractură de femur şi traumatism cranio-cerebral. 

Potrivit sursei citate, în localitatea Folteşti, a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea a doi pietoni, conducătorul auto care l-a provocat părăsind locul faptei, fără încuviinţarea organelor de poliţie.

Citește și: Proiect: Iaşi - 'Oraş-martir al Revoluţiei din Decembrie 1989'

După aproximativ o oră, poliţiştii l-au identificat pe cel aflat la volanul autoturismului, în persoana unui bărbat, de 49 ani, din comuna Folteşti, şi au stabilit că pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum acesta ar fi pierdut controlul direcţiei şi ar fi acroşat cu partea din faţă a maşinii un bărbat, de 39 de ani şi un minor, de 8 ani, din aceeaşi localitate, care se deplasau pe marginea dreaptă a părţii carosabile, proiectându-i într-un şanţ. 

"Deşi bărbatul rănit i-ar fi cerut şoferului să sune la 112, acesta ar fi refuzat, părăsind locul accidentului. După depistarea acestuia, poliţiştii au constatat că nu posedă permis de conducere şi, din cauza stării avansate de ebrietate în care se afla, nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice, unde s-a constatat că avea o alcoolemie de de 3,49 g/l alcool în sânge. Bărbatul este cercetat într-un alt dosar tot pentru conducere fără permis", a declarat Gabriela Costin. 

Bărbatului i s-a întocmit dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului, conducere fără permis, vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.