Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Galerie Foto | Cum arată orașul din Rusia de unde Putin trimite cei mai mulți soldați pe front

buratia

Proiectul online Anti-Spootnik prezintă diferite orașe ale Rusiei pentru a arăta cum se trăiește, de fapt, sub conducerea lui Vladimir Putin. Spre exemplu, orașul Ulan-Ude, Buriatia, este una dintre localitățile utilizate de Vladimir Putin pentru a trimite ”carne de tun” în războiul din Ucraina. Orașul arată groaznic, sărăcia fiind la cote foarte înalte și astfel este de înțeles de ce localnicii preferă să meargă într-un război în urma căruia fie ei, fie familiile lor vor primi compensații financiare.

”Episodul 5: Ulan-Ude, Buriatia, Federația Rusă.

Ești un rusofil elitist, genul traveler, pasionat de budism, mantre, chakre și destinații exotice? Vrei să îți impresionezi prin rafinament și opulență bula de tovarăși rusofili? Hai în Buriatia, regiunea care asigură carnea de tun a Rusiei în Ucraina și care își așteaptă admiratorii suveraniști, anti-globaliști, din România.

Situată între Lacul Baikal și Mongolia, la capătul de est al Siberiei, este una dintre cele mai sărace regiuni ale Rusiei, în ciuda faptului că deține unele dintre cele mai mari zăcăminte de resurse naturale ale țării.

Capitala sa, Ulan-Ude, este un oraș din Siberia de Est. Piața principală Ploshchad Sovetov găzduiește uriașul Monument al Capului lui Lenin.

În centrul Ulan-Ude este și un lac plin cu fenol, format din 70.000 de tone de deșeuri toxice acumulate de la Uzina de reparații de locomotive și mașini de cale ferată încă din anii 1930. Fenolul a fost produs de centrala de gaz care a fost închisă în 2005. Nu s-au făcut eforturi pentru a curăța lacul sau a transporta deșeurile la gropile de gunoi dedicate.Dacă ești un admirator sincer al Moscovei și al războaielor sale nu mai ai motive să aștepți. Hai în Buriatia ca să trăiești viața liber, intens, dezlănțuit, și să le poți striga în față tuturor neomarxiștilor, ca un român mândru:

"Âmi place domnu Putin"”, arată autorii proiectului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.