Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

GALERIE FOTO - Expresiile Gabrielei Firea, 'pedepsită' să stea lângă cel care i-a 'suflat' locul, spun mai mult decât 1000 de cuvinte

Inquam Photos/ Octav Ganea
firea

Prezentarea lui Cătălin Cîrstoiu drept candidat al PSD-PNL la Primăria Capitalei a avut în centrul atenției un personaj și mai important: Gabriela Firea. Fostul primar al Capitalei a luptat cu toate forțele să câștige o nouă candidatură la Primăria Capitalei, dar planurile sale s-au năruit.

Citește și: Gabriela Firea face 'teoria fericirii' și evită să pronunțe numele candidatului PSD-PNL la Capitală/ VIDEO

În discurs, Firea a dat semnale de susținere pentru Cătălin Cîrstoiu, dar totuși a refuzat să-i pronunțe numele.

Înainte, dar și în timpul evenimentului de prezentare, expresiile Gabrielei Firea au spus mai mult decât o puteau face 1000 de cuvinte. Liderul PSD București a fost stană de piatră, vizibil afectată de această decizie pe care au luat-o liderii PSD și PNL.

Nici alți lideri PSD și PNL, în afară de Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, nu păreau prea fericiți cu decizia luată. În spatele scenei părea mai degrabă un priveghi decât o prezentare a unui candidat.

content-image

Firea a făcut teoria fericirii

Gabriela Firea a fost desemnată drept primul vorbitor și a început, ironic, cu teoria fericirii unui cetățean, deși expresiile sale spuneau cu totul altceva.

„Am fost foarte preocupată să mă informez în legătură cu motivele pentru care oamenii sunt fericiţi în anumite oraşe ale lumii şi nefericiţi în alte oraşe. Oamenii cei mai nemulţumiţi de felul în care se raportează la autorităţi sunt aceia care vin din ţări şi oraşe care pun foarte mare accent pe viaţa fiecărui indiferent că locuiesc la periferie, în cartie vechi, în cartier nou şi oameni care trăiesc în stres urban redus şi se creează un echilibru coerent corect în viaţa profesională şi viaţa personală”, a afirmat Gabriela Firea, miercuri, la Parlament.

În final, la fel ca în tot discursul, a refuzat să pronunțe numele lui Cătălin Cîrstoiu.

„Mult succes domnului doctor, candidatul nostru, mult succes colegilor noştri de la sectoare şi colegilor consilieri generali. Dragi bucureşteni, dragi români, noi suntem în sluja dumneavoastră. Doamne ajută!”, a concluzionat Firea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.