Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

GALERIE FOTO Inundațiile au făcut ravagii la Cluj și în cea mai mare comună din țară

A fost necesară intervenția pentru evacuare apei a cinci autospeciale cu 6 motopompe din trei subunități ale ISU Cluj în urma ploilor torențiale; în acest sens s-a evacuat apa din mai multe subsoluri ale imobilelor de locuit din municipiului Cluj-Napoca și comuna Florești.

Citește și: Debitul Dunării va fi în scădere în perioada următoare

„În acest moment un echipaj din Punctul de Lucru Florești mai acționează pentru evacuare apei din subsolul unui bloc de apartamente care a fost inundat în cursul serii trecute. În acest caz a fost inundat un subsol cu o suprafață de cca 2000 mp, cu cu funcțiunea de garaj. Apa acumulată în urma ploilor abundente a depășit adâncimea de 1 m în subsolul respectiv, acumulându-se în subsol cca 2000 de tone, au fost deteriorate mai multe autoturisme și bunuri, parcate sau depozitate acolo.

În municipiul Cluj-Napoca s-a acționat pentru evacuarea din subsoluri pe străzile, Retezat, Edgar Quinet, Grigore Antipa, Câmpului, Eugen Lovinescu, Victor Felea și Carol Davila. În cea mai mare parte au fost afectate subsoluri și garaje din subsolurile caselor și blocurilor de locuințe, fiind deteriorate bunurile depozitate și într-un singur caz un autoturism parcat în garajul subteran. S-a acționat pentru a evacua apa din trei apartamente situate în demisolurile blocurilor, situate pe str. Eugen Lovinescu, Victor Felea, respectiv Carol Davila”, se arată în comunicatul ISU Cluj.

content-image

 

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.