Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Garbine Muguruza şi Angelique Kerber au abandonat meciurile din optimi, la Stuttgart

Garbine Muguruza

Spaniola Garbine Muguruza, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 2, şi germana Angelique Kerber, locul 12 WTA, au abandonat partidele pe care le-au disputat, joi, în optimile de finală ale turneului de categorie Premier de la Stuttgart, la care favorita principală este Simona Halep, locul I WTA.

Kerber a acuzat o accidentare la coapsa dreaptă în meciul cu Anett Kontaveit, locul 31 WTA, şi s-a retras la scorul de 6-2, 2-0, pentru jucătoarea din Estonia, după aproape 40 de minute de joc, anunță News.ro.

Apoi, Muguruza a abandonat, după 45 de minute, la scorul de 5-7, meciul jucat cu rusoaica Anastasia Pavliucenkova, locul 27 WTA, din cauza unor probleme la spate.

Dacă Muguruza şi Kerber ar fi câştigat meciurile de joi, ele s-ar fi întâlnit în sefrturi. În urma retragerii lor, jucătoarele cel mai bine clasate de pe partea inferioară a tabloului sunt Jelena Ostapenko (Letonia), locul 5 WTA şi cap de serie numărul 4, şi Karolina Pliskova (Cehia), locul 6 WTA şi cap de serie numărul 5. Ele vor evolua, vineri, în sferturi, una împotriva celeilalte.

Tot vineri, de la ora 14.30, Simona Halep, liderul WTA, va juca în sferturile de finală în compania sportivei americane Coco Vandeweghe, numărul 16 mondial.

În celălalt sfert al tabloului Simonei Halep se vor duela Elina Svitolina (Ucraina), locul 4 WTA şi cap de serie numărul 3, şi Caroline Garcia (Franţa), locul 7 WTA şi cap de serie numărul 6.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.