Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Garda de Mediu a amendat cu 50.000 de lei o firmă care modernizează un bulevard din Constanţa pentru că zeci de arbori au fost afectaţi în urma lucrărilor

Facebook
garda de mediu

Garda de Mediu a amendat cu 50.000 de lei o firmă care modernizează un bulevard din Constanţa pentru că zeci de arbori, în special tei, au fost afectaţi în urma lucrărilor, potrivit news.ro

“Societatea care realizează lucrări pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, pentru Primăria municipiului Constanţa, a fost amendată cu 50.000 lei. La verificările efectuate în data de 24 mai 2023, s-a constatat că nu s-au respectat măsurile stabilite la controlul anterior referitoare la prevenirea şi protecţia plantaţiei realizată de-a lungul căii de comunicaţie, pe ambele sensuri de circulaţie”, a anunţat Garda de Mediu Constanţa.

Sursa citată a precizat că aproximativ 60% din numărul arborilor de pe aliniamentul stradal din zona cuprinsă între Casa de Cultură şi Trocadero prezintă urme de vătămare a rădăcinilor şi a scoarţei.

De asemenea, 52 de arbori, în special tei, au fost afectaţi pe parcursul unor lucrări realizate în cadrul proiectului de îmbunătăţire a mobilităţii urbane în municipiul Constanţa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.