Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gardienii Revoluţiei din Iran susțin că au interceptat o navă militară americană: SUA nu au cunoştinţă de incident

The Atlantic
Iran SUA

Gardienii Revoluţiei din Iran au anunţat, joi, că ambarcaţiuni rapide au interceptat o navă militară americană, într-un incident produs în Golful Persic, dar Forţele Navale din SUA au transmis că nu au informaţii despre vreun incident de acest fel, informează agenţia Associated Press.

Conform postului public de televiziune din Iran, ambarcaţiuni rapide ale Gardienilor Revoluţiei au interceptat o navă a Forţelor Navale americane. Incidentul ar fi avut loc în Golful Persic, dar nu există detalii.

Timothy Hawkins, purtătorul de cuvânt al Flotei a V-a a Forţelor Navale americane, staţionată în Bahrain, a declarat, ca reacţie, că nu este la curent cu producerea vreunui incident de acest fel în ultimele 48 de ore.

Relaţiile dintre Iran şi Statele Unite sunt tensionate, în pofida planului de reluare a negocierilor de la Viena pe tema relansării Acordului nuclear iranian, potrivit Mediafax.ro.

În luna mai, ambarcaţiuni rapide ale Gardienilor Revoluţiei din Iran s-au apropiat periculos de nave militare americane, în Golful Persic. O navă militară americană a tras atunci focuri de avertisment, iar ambarcaţiunile iraniene s-au îndepărtat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.