Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gareth Bale, cel mai rapid fotbalist din lume, conform unui studiu - VIDEO

http://www.ibtimes.co.uk
Gareth Bale

Internaționalul galez Gareth Bale, jucătorul lui Real Madrid, este cel mai rapid fotbalist al planetei, atingând o viteză maximă de 36,9 km/h, conform unui studiu dat publicității de clubul mexican Pachuca, informează agenția EFE.

Bale este urmat de columbianul Orlando Berrio, extrema echipei braziliene Flamengo, care aleargă cu 36 km/h, în timp ce poziția a treia este ocupată de mexicanul Jurgen Damm, de la formația Tigres, cu 35,2 km/h.

Citește și: Gala Premiilor Laureus: Nadia Comăneci și Ilie Năstase au desemnat sportivii anului 2016

Printre cei mai rapizi cinci fotbaliști ai lumii se mai află ecuadorianul Antonio Valencia (Manchester United), cu 35,1 km/h, și gabonezul Pierre Emerick Aubameyang (Borussia Dortmund), cu 34,6 km/h.

Câștigătorul Balonului de Aur 2016, portughezul Cristiano Ronaldo (Real Madrid), ocupă poziția a 7-a în această inedită ierarhie, cu o viteză maximă de 33,6 km/h, în timp ce argentinianul Lionel Messi (FC Barcelona), se află pe locul 9, cu 32,5 km/h, anunță Agerpres.

Clubul Pachuca nu a furnizat detalii legate de modul în care a fost realizat studiul, însă cotidianul sportiv AS subliniază că, în mod curios, internaționalul spaniol Inaki Williams (Athletic Bilbao), considerat cel mai rapid fotbalist din campionatul Spaniei, nu figurează în acest clasament.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.