Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gareth Bale ar putea ajunge la Bayern Munchen

http://www.ibtimes.co.uk
Gareth Bale

Gareth Bale a ratat plecarea în China, dar ar putea ajunge în Germania. Cel puțin așa susține site-ul as.com, care notează că Bayern Munchen este interesată de jucătorul galez în vârstă de 30 de ani, potrivit Mediafax.

Situația însă nu este ușoară nici de data aceasta pentru Bale. Gruparea de pe Allianz Arena se pregătesește să facă o ofertă, dar nu vrea un transfer definitiv, ci un împrumut pe durata unui sezon. Real Madrid, potrivit presei internaționale, vrea să îl vândă definitiv pe galez pentru a avea bani pentru a-l aduce la echipă pe atacantul lui Manchester United, Paul Pogba.

Și agentul lui Bale a declarat că plecarea jucătorului de pe Santiago Bernabeu nu se va face în condițiile acestea. "Pot să garantez că nu va pleca sub formă de împrumut", a spus Jonathan Barnett, la Sky Sports, în urmă cu două săptămâni.

Citește și: Maria Şarapova a fost eliminată în primul tur al Rogers Cup

Gareth Bale urma să ajungă în China, la Jiangsu Suning, dar plecarea lui nu s-a concretizat, pentru că Real Madrid a mărit prețul jucătorului galez, iar asiaticii s-au reorientat și l-au achiziționat pe Ivan Santini.

Bayern Munchen este în impas și cu mutarea lui Leroy Sane de la Manchester City. Jucătorul s-a accidentat la picior în meciul din Supercupa Angliei de duminică, 4 august, și ar putea rata transferul în Germania.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.