Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gareth Bale s-a accidentat și va rata meciurile cu Cehia și Estonia

http://www.ibtimes.co.uk
Gareth Bale

Gareth Bale, căpitanul Ţării Galilor, va rata meciurile pe care naţionala ţări sale le va disputa luna viitoare împotriva Cehiei şi Estoniei, în preliminariile Cupei Mondiale de fotbal ediţia 2022, fiind nerefăcut după o accidentare, a anunţat selecţionerul Robert Page, citat de Reuters.

Bale, aflat în ultimul său an de contract cu Real Madrid, şi-a petrecut sezonul trecut la Tottenham Hotspur, sub formă de împrumut. El a suferit o ruptură musculară la piciorul drept luna trecută, în timpul unui antrenament alături de echipa spaniolă, dar era aşteptat să revină pe gazon în octombrie.

Starul galez, în vârstă de 32 ani, nu a fost inclus în lotul de 28 de jucători cu care Ţara Galilor va aborda meciurile programate pe 8 şi 11 octombrie, însă Page speră ca Bale să fie apt de joc în noiembrie.

"Dacă evaluezi leziunile de acest tip de la unu patru, cea suferită de el este mai aproape de patru, deci este o accidentare serioasă", a declarat selecţionerul galez. "Din fericire, recuperarea sa decurge mai bine decât s-a anticipat şi suntem aproape siguri că va fi OK pentru meciurile din noiembrie", a adăugat Page.

Gareth Bale a adunat 99 de meciuri pentru naţionala galeză şi va putea sărbători cea de-a 100-a sa selecţie luna viitoare, la meciurile cu Belarus şi Belgia.

Ţara Galilor ocupă locul al treilea în Grupa E a preliminariilor europene, la egalitate de puncte (7) cu Cehia, lider fiind selecţionata Belgiei, cu 16 puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.