Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gărzile de frontieră americane au folosit joi spray cu piper împotriva migranților care încercau să intre în SUA

Agerpres
migranti America de sud

Gărzile de frontieră americane au folosit joi spray cu piper împotriva mai multor migranţi din America Centrală, între care se aflau şi copii mici, care încercau să intre ilegal în Statele Unite dinspre oraşul mexican Tijuana, relatează AFP preluată de Agerpres.

Aproximativ 20 de migranţi au încercat să se urce pe gardul de frontieră de pe plaja Tijuana cu ajutorul unei funii, dar au fost respinşi de forţele de ordine americane. Doar un singur migrant a reuşit să treacă graniţa şi a fost arestat, în timp ce ceilalţi s-au retras.

Este pentru prima dată de la 1 ianuarie când gărzile de frontieră americane folosesc spray-uri cu piper pentru a-i respinge pe migranţii care încearcă să intre ilegal în Statele Unite ale Americii pe la graniţa cu Mexicul.

Caravane de migranţi pleacă în mod constant din America Centrală spre Statele Unite în pofida eforturilor administraţiei preşedintelui Donald Trump de a opri imigraţia ilegală. Dorinţa lui Trump de a construi un zid de-a lungul frontierei cu Mexicul, una dintre promisiunile sale din campania electorală, a declanşat o criză politică la Washington.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.