Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Afacere FULGER pe timp de criză! Un broker de asigurări vinde poliţe care acoperă tratarea coronavirusului

oameni asigurari banci

Asigurările de sănătate pe care le oferă un broker de asigurări acoperă cheltuielile de diagnosticare, tratament şi spitalizare în cazul diagnosticării cu corornavirus, până la declararea oficială a epidemiei de către autorităţi.

Potrivit lui Marius Constantinescu, director al departamentului daune din cadrul Leader Team Broker, asiguratul beneficiază, pe teritoriul României, de serviciile medicale acoperite prin poliţa de sănătate pe care o deţine, în limita planului de asigurare ales, chiar şi în condiţiile în care a contractat boala pe teritoriul altei ţări, conform Mediafax.

Citește și: Total NEAȘTEPTAT - Medicul Streinu - Cercel anunță că bărbatul infectat cu coronavirus NU primește niciun tratament

Asiguratorul promite să ofere despăgubiri financiare doar până la momentul declarării oficiale a epidemiei. Ulterior declarării oficiale a epidemiei la nivel naţional sau pandemiei la nivel global, pot beneficia de acoperirea riscului doar persoanele înscrise pe o poliţă colectivă – produs oferit şi accesat de regulă de companii pentru angajaţii lor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.