Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gata cu SCANDALUL - Ministrul propus al Muncii a anunțat de când CRESC pensiile românilor

Propunerea de ministru al Muncii, Violeta Alexandru, a declarat, miercuri, la audierea din comisia parlamentară de specialitate, că va respecta legislația în vigoare privind creșterile salariale dar și mărirea punctului de pensie de la 1 septembrie 2020.

"Vom respecta legislația în vigoare și orice creștere care privește salarizarea se va discuta împreună cu partenerii sociali. Da, vom menține punctul de pensie așa cum prevede legea, cu mărirea corespunzătoare de la 1 septembrie anul viitor. În ceea ce privește banii pentru pensii, activitatea în Guvern este o muncă de echipă. În perioada următoare este de datoria mea să lucrez cu întreg Cabinetul dar și în special cu ministrul Finanțelor și să ne asigurăm că există în buget proiecția necesară pentru a acoperi corespunzător salariile și pensiile așa cum sunt prevăzute în lege", a afirmat Violeta Alexandru, conform Mediafax.

Citește și: Traian Berbeceanu a EXPLODAT la adresa șefilor numiți politic din Poliție , după ce un luptător de la trupele speciale ale IPJ Alba a MURIT subit

La ora transmiterii acestei știri Violeta Alexandru este audiată în comisiile parlamentare de specialitate.

Marți au fost audiați în comisiile de specialitate primii opt liberali desemnați în Guvernul Orban, respectiv Marcel Boloș, propus la Fonduri Europene, Victor Costache, propus la Ministerul Sănătății, Florin Cîțu, propus ministru al Finanțelor, Bogdan Gheorghiu, propus la Cultură, Nicolae Ciucă, propus la Ministerul Apărării, Marcel Vela, propunerea de la Interne, Adrian Oros, nominalizat la Agricultură și Costel Alexe, propunerea pentru Mediu.

Cei care au primit aviz negativ sunt Florin Cîțu, senatorul PNL propus la Ministerul Finanțelor și Ion Ștefan, propus la Ministerul Dezvoltării.

Votul pentru învestirea Guvernului Orban urmează să fie dat în plenul reunit al Parlamentului de luni, de la ora 14.00.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.