Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gaz Metan Mediaş va juca la victorie în meciul cu Universitatea Craiova, a declarat antrenorul Mihai Teja

fanatik.ro
gaz metan medias

Antrenorul echipei de fotbal Gaz Metan Mediaş, Mihai Teja, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că formaţia pe care o pregăteşte va încerca să obţină maximum din meciul cu Universitatea Craiova, care va avea loc în Bănie.

''Urmărim să facem un joc consistent, o partidă bună, ăsta e primul scop, după care să luăm puncte. Nu am reuşit până acum să luăm foarte multe puncte şi ne dorim foarte mult, chiar dacă e început de campionat, vrem să fim şi noi acolo sus, să ţinem pasul cu celelalte echipe şi încercăm să scoatem maximum din acest meci'', a declarat Teja, potrivit paginii de Facebook a clubului.

Tehnicianul apreciază valoarea adversarei pe care o va înfrunta sâmbătă: ''Întâlnim o echipă bună, o echipă care trage la campionat, o echipă care doreşte să fie în cupele europene, a jucat în cupele europene, are jucători cu calitate, jucători care pot să facă diferenţa din punct de vedere individual în orice moment. Nu va fi uşor, dar încercăm, prin organizare, prin atitudinea băieţilor şi determinarea lor să scoatem puncte, să scoate maximum din acest meci'', informează Agerpres.

Teja consideră că medieşenii au făcut un joc destul de bun în etapa trecută, când au pierdut acasă cu FC Botoşani (0-1): ''Am revăzut meciul cu FC Botoşani de trei ori la rând şi ca joc nu a fost unul rău, însă oportunităţile celor de la Botoşani s-au creat numai din greşelile noastre individual, practic noi le-am dat mingea ca să aibă ocaziile acelea. Nu mi s-a părut un joc de construcţie extraordinar al celor de la Botoşani, numai că nu prea am avut ocazii, într-adevăr''.

''Vreau mai mult de la băieţi, vreau mai mult de la noi toţi care suntem aici, să fim un pic mai agresivi, un pic mai determinaţi, cu dorinţa de a câştiga meciul, de a câştiga fiecare duel. Asta le-am spus şi lor şi sunt sigur că lucrurile se vor rezolva, vom fi uşor-uşor pe un drum bun. E început de campionat, dar am încredere în băieţi, în munca pe care o facem aici. Până la urmă nu este nicio dramă, mi-aş fi dorit să avem mai multe puncte, sunt dezamăgit atunci când pierd, trebuie să avem răbdare şi sunt sigur că lucrurile vor merge bine'', a concluzionat antrenorul echipei Gaz Metan.

Gaz Metan, care este penultima în clasament (locul 15), cu 4 puncte, o va întâlni pe Universitatea Craiova, sâmbătă, de la ora 18:30, în Bănie, în etapa a 6-a a Ligii I.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.