Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gaz Metan Mediaș - Viitorul s-a încheiat 1-0: Lovitura de început a fost dată de 'Moș Crăciun', echipa lui Hagi este pe ultimul loc de play-off

Gaz Metan ASA

Gaz Metan și Viitorul s-au întâlnit la Mediaș în ultimul meci al anului. Echipa pregătită de Edi Iordănescu a câștigat cu 1-0 și a făcut schimb de locuri în clasamentul Ligii 1 cu Viitorul. Acum medișenii au 36 de puncte, iar echipa lui Hagi a rămas cu 35 de puncte, anunță MEDIAFAX.

Partida de la Mediaș a avut un start inedit de meci. Lovitura de început a fost dată de "Moș Crăciun". În primele 15 minute ale partidei, centralul Istvan Kovacs a împărțit două cartonașe galbene, Buș și Fofana au fost cei vizați. În minutul 16 a venit și prima ocazie a meciului. Echipa gazdă, prin Chamed, l-a pus la încercare pe Căbuz, care a respins și a păstrat poarta constănțenilor intactă. Chamed și Buș au mai forțat golul, însă goalkeeperul Viitorului a fost pe fază.

Citește și: Guvernul Orban, dinamitat din interior: Îmi doresc din toată inima să fie sfârșitul unui asemenea mod de a face politică

De cealaltă parte, Pleșca, pe finalul primei reprize, a fost periculos în fața medieșenilor, dar fără noroc.

În repriza a doua, a venit și primul gol al meciului. În minutul 58, Chamed a executat perfect o lovitură liberă și a dus scorul la 1-0, care a fost și rezultatul final al partidei.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.