Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gazișehir Gaziantep, antrenată de Șumudică, eliminată în șaisprezecimile de finală ale Cupei Turciei

Cancan
Șumudică

Gazișehir Gaziantep, echipa pregătită de antrenorul român Marius Șumudică, a fost eliminată în șaisprezecimile de finală ale Cupei Turciei, miercuri, după ce a cedat la general contra formației din liga a treia Kirklarelispor, scor 4-4, potrivit Mediafax.

După 1-2, în partida tur disputată pe teren străin, Gazișehir Gaziantep a obținut o victorie cu 3-2, însă formația din liga a treia s-a calificat grație golurilor marcate în deplasare.

Echipa lui Marius Șumudică a început mai bine, deschizând scorul prin Kenan Ozer, în minutul 12. Formația din liga a treia a revenit în joc în urma reușitelor lui Mert Pekesen și Malik Karaahmet, din minutele 37, respectiv 72.

Situație sumbră pentru România! Gradul de îndatorare a firmelor românești este cel mai ridicat la nivel european

Gazișehir Gaziantep a încercat o revenire spectaculoasă în finalul jocului, Muhammet Demir punctând în minutele 84 și 90, însă nu a fost de ajuns pentru formația lui Marius Șumudică, care a părăsit Cupa Turciei în șaisprezecimile de finală, după 4-4, la general. La gazde, fundașul Alin Toșca a fost integralist.

După 17 meciuri disputate în liga a treia turcă, echipa Kirklarelispor ocupă locul 13, cu 21 de puncte. În turul precedent din Cupa Turciei, ea a eliminat o altă formație din prima ligă, Ankaragucu, scor 1-0.

Astfel, Gazișehir Gaziantep va rămâne implicată doar în campionat în acest sezon, echipa lui Șumudică ocupând locul 11, după 15 etape, cu 20 de puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.