Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gazonul de pe 'Ion Oblemenco' urmează să fie schimbat: calvarul jucătorilor de la Universitatea Craiova va lua sfârșit

a1.ro
stadion ion oblemenco

Calvarul jucătorilor de la Universitatea Craiova, la meciurile de pe teren propriu, este aproape de final, fiindcă suprafaţa de joc execrabilă de pe „Ion Oblemenco” urmează să fie înlocuită, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Scene halucinante: Procurorul din cazul Caracal fuge de jurnaliști. Rușine!!

Dat în folosinţă acum aproape doi ani, stadionul din Bănie, care a costat 55 de milioane de euro, a avut permanent problema gazonului, unul de slabă calitate. Oricâte soluţii au încercat cei care s-au ocupat de întreţinerea ierbii, acestea nu au funcţionat, iar gazonul a fost din ce în ce mai prost. Cel care a insistat şi chiar a pus condiţia ca gazonul să fie schimbat a fost noul manager al Ştiinţei, Victor Piţurcă. Piţurcă nici nu concepe ca echipa să continue să joace pe un astfel de teren, iar oficialii clubului le-au solicitat celor de la Primărie să ia măsuri. Astfel, primarul Băniei, Mihai Genoiu, a anunţat deja că gazonul de pe „Ion Oblemenco” va fi schimbat, pe cheltuiala municipalităţii, urmând ca apoi aceasta să-şi recupere investiţia de la firma care a montat gazonul, prin intermediul CNI.

Citește și: Traian Berbeceanu iese la rampă: ‘Ciudată tăcerea DIICOT-ului’

Se ia în considerare posibilitatea de a se amplasa o suprafaţă de joc parţial sintetică, parţial naturală, care poate rezista condiţiilor specifice unei arene acoperite şi care are pânza freatică destul de aproape. În acest sens, autorităţile au solicitat informaţii chiar din Olanda, de la Ajax, despre modul cum este gestionată suprafaţa de joc de pe „Amsterdam Arena”. Nu se ştie încă data când se va schimbva suprafaţa de joc, cel mai probabil aceasta urmând să aibă loc la întreruperea campioantului din luna octombrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.