Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gelu Diaconu, atac DUR la adresa unui fost ministru în Guvernul Cioloș: 'Limitele ipocrizei au fost redesenate. Nu mai intoxicați opinia publică'

gelu diaconu sef anaf

Anca Dragu l-a contrazis pe Liviu Dragnea, președintele PSD, în legătură cu veniturile publice. „Este în continuare dezinformat”, spune fostul ministru al Finanțelor în Guvernul Cioloș pe o pagina de socializare. Fostul șef ANAF, Gelu Diaconu, a reacționat dur, spunând că Anca Dragu împreună cu Biriș au ascuns cifrele colectării raportate la program, iar acum acuză PSD de același lucru. „Nu mai intoxicați opinia publică, sunt destui politicieni care fac asta de 27 de ani”, scrie Gelu Diaconu.

„Limitele ipocrizei au fost redesenate și redefinite!

Doamna Dragu, împreuna cu dl Biriș, o alta trompetă exaltată, încep să dea sfaturi PSD-ului cu privire la transparența încasărilor bugetare și a măsurilor de administrare fiscală!!!

DEZASTRU Defictitul la Fondul de pensii e URIAȘ: Cifra ȘOCANTĂ anunțată de ministrul de Finanțe

Adică, pe româneste, doi ciocli plâng la capul cadavrului propriei victime...ANAF! Un an de zile, tandemul toxic Dragu&Biriș au ascuns cifrele colectării raportate la program, iar acum acuză PSD de același lucru! Da! Au dreptate! Însă ei sunt profesorii, artizanii acestei manipulări degradante, preluate acum de profesioniștii dezinformării!

Vă reamintesc că ministresa în cauză este cea care a secretizat datele colectării ANAF, pe care eu vi le făceam publice anul trecut.

Oricum, acesta a fost răul cel mai mic față de distrugerea capacității administrative a ANAF, continuată cu brio de actualul PSD.

Doamna Dragu, domnule Biriș, bucurați-vă de fructele unei vieți trăite în minciună poleită pentru necunoscători. Nu mai intoxicați opinia publică. Sunt destui politicieni care fac asta de 27 de ani!”, scrie Gelu Diaconu, pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.