Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gelu Diaconu trage cu tunul în Cîțu: 'Dacă acțiunea se desfășura în 2013-2016, pot jura că madam Kovesi îl sălta din trafic și îl băga la beciul domnesc'

Inquam Photos/Octav Ganea
Gelu Diaconu la DNA

Fostul șef ANAF Gelu Diaconu reacționează la scandalul din jurul ministrului Finanțelor Florin Cîțu, susținând într-o postare pe Facebook că, dacă acțiunea s-ar fi desfășurat în perioada 2013-2016, cerberii Laurei Codruța Kovesi l-ar fi săltat din trafic și îl băga la beciul domnesc.

„Un ministru, pe numele lui Vasile Florin Citu, solicită și reține la cabinetul lui, încă din luna Ianuarie a.c. un dosar aflat în lucru la direcția generală juridică a MFP, cu un litigiu in valoare de peste 11 milioane de euro. Beneficiarul direct/nemijlocit al acestei averi litigioase este însuși ministrul “pe persoana fizica”.

Directorul general al acelei direcții, pe numele lui Ciprian Badea, mare om/mare caracter, tace mâlc până când află că ministrul face reorganizarea acelei direcții prin care va fi îndepărtat din funcție.

Angela Merkel și Emmanuel Macron, scrisoare căte Ursula von der Leyen: ridică mari semne de întrebare

Apoi, ramas fără șefia acelei direcții, pătruns de fiorul conștiinței datoriei fata de patrie, directorul Badea îi face ministrului Cîțu plângere în instanță acuzându-l de fapte extrem de grave.

Oameni buni, daca aceasta “acțiune” s-ar fi desfășurat in anii 2013-2016, pot jura că madam Kovesi cu cerberii ei îl salta din trafic pe ministru și îl baga la beciul domnesc. Apoi, la ședința de bilanț DNA, după momentul intonării imnului, cu mâna coborâtă din dreptul inimii, d-na Kovesi ne-ar fi informat că valoarea prejudiciului de recuperat de la Cîțu va finanța un kilometru de autostrada si un spital anti-virus.

Ce vremuri apuse frumoase!
Azi trăim într-o Românie normala, ternă, fără spirit #rezist, în care un ministru poate face ce vrea. Să bea fumând ca turcul, tolănit în biroul oficial, să-și pună toate neamurile in funcții sau să își administreze propriile litigii în interes propriu.
Bravos națiune, halal sa-ți fie!

P.S. Păzea că au apărut iar teroriștii. Pe Dragnea l-au rezolvat indirect. Vor reuși și cu Vasile Florin Citu?”, scrie Gelu Diaconu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.