Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Generația care va deveni cea mai bogată din istorie: se schimbă total lumea pe care o cunoșteam

generatie

O nouă generație va prelua conducerea lumii și va fi mai bogată decât oricare generație dinaintea lor. Generația ”milenialilor” va beneficia de cele mai mari moșteniri din istorie, iar ulterior totul se va schimba, informează LBC.

Un nou studiu afirmă că în următoarele două decenii va avea loc un "transfer masiv de avere și active", ceea ce va face din milenialii născuți între 1980 și 1994 "cea mai bogată generație" din toate timpurile.

Atunci când generația tăcută (născută între 1925 și 1945), baby-boomerii (1946-1964) și cea mai vârstnică cohortă a generației X (1965-1979), vor muri, se vor elibera 2,5 trilioane de lire sterline în averi imobilizate în casele lor, potrivit unui studiu realizat de Knight Frank.

Se schimbă tendințele

Milenialii vor căuta locuințe mai ecologice, vor cumpăra bunuri mai prietenoase cu mediul și vor face investiții mai sustenabile.

Liam Bailey, șeful global al departamentului de cercetare al Knight Frank, a declarat: "Implicațiile pentru managerii de investiții și consilierii financiari, sau pentru oricine altcineva care lucrează cu aceste noi cohorte care vor deveni mai bogate, vor fi destul de semnificative."

O analiză realizată anul trecut de Savills a constatat că persoanele de peste 65 de ani au 2.588 de miliarde de lire sterline în capital imobiliare - 2.183 de miliarde de lire sterline în proprietăți rezidențiale și 405 miliarde de lire sterline în chirii - și doar 147 de miliarde de lire sterline în datorii ipotecare

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.