Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Generozitate rusească: Un deputat propune invitarea în Rusia a milioane de europeni și americani care 'trăiesc în iad'

Facebook
geopolitica macroeconomie rusia ue ucraina

Situația demografică din Rusia ar putea fi îmbunătățită prin invitarea în țară a cetățenilor din țările europene și din SUA, care „trăiesc acum în iad”. O astfel de propunere a fost făcută de Dmitri Gusev, deputat în Duma de Stat și prim-vicepreședinte al fracțiunii „Rusia Justă - Pentru Adevăr”, relatează Ura.ru.

Potrivit politicianului, în ultimul an, populația Rusiei a scăzut. Situația ar putea fi îmbunătățită cu un aflux de străini care ar putea fi atrași prin distribuirea de terenuri gratuite.

„Trebuie doar să faci o campanie mare în Europa și în America: "Veniți la noi, vă dăm câte 10 hectare, veți lucra pentru noi!". Oamenii vor veni în masă de acolo. Șapte milioane de oameni, europeni și americani, care trec prin iad și teroare în acest moment, vor veni cu plăcere la noi”, a spus Gusev.

La începutul lunii ianuarie, deputatul Fedot Tumusov, membru al Dumei de Stat, a propus acordarea unei "amnistii de recrutare" bărbaților care au părăsit Rusia după ce a fost anunțată mobilizarea parțială, cu o singură condiție. Potrivit ideii sale, aceștia ar fi scutiți de recrutare dacă ar lucra în Districtul Federal de Est Îndepărtat pentru o anumită perioadă de timp.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.