Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gennaro Gattuso a obținut prima victorie pe banca echipei Napoli, 2-1 cu Sassuolo

Wikipedia
Gennaro Gattuso

Napoli a câștigat primele trei puncte în campionat, după o perioadă de peste două luni în care nu reușisese să se impună. În meciul de duminică, 22 decembrie, pe terenul celor de la Sassuolo, Napoli, sub conducerea lui Gennaro Gattuso, a obținut victoria, scor 2-1, scrie Mediafax.

Acesta a fost al doilea meci al lui Gattuso pe banca napoletanilor și totodată prima lui victorie. În partida de debut a pierdut în fața celor de Parma, scor 1-2.

Citește și: Gigi Becali este interesat de căpitanul lui Dinamo: E posibil să îl luăm pe Nistor, dar s-ar putea să strice atmosfera

"Nu suntem încvă vindecați, dar știm să gestionăm faptul că suntem bolnavi. erau două luni de când echipa nu mai câștigase. Drumul e lung, trebuie să muncim. Aceasta este o formație puternică, nu se pot face mircaole în 10 zile", a spus noul tehnician al clubului Napoli, potrivit gazzetta.it.

Hamed Traore, în vârstă de 19 ani, a deschis scorul pentru gazde în minutul 29. Allan a restabilit echilibrul, în minutul 57. Victoria a fost adusă în ultimele secunde ale meciului. Pedro Obiang a deviat în propria poartă în minutul 90+4.

Napoli a încheiat anul 2019 pe locul opt, cu 24 de puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.