Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Genoa s-a impus la Sassuolo, scor 2-1, iar Lazio a învins la Empoli cu 2-0

etimg.com
minge

Echipa italiană Genoa a învins vineri seara, în deplasare, scor 2-1, formaţia Sassuolo, în etapa a 17-a din Serie A. În aceeaşi etapă echipa Lazio Roma a învins pe Empoli, în deplasare, cu 2-0, potrivit news.ro.

Într-o primă repriză echilibrată, Sassuolo a deschis scorul în meciul cu Genoa, prin Andrea Pinamonti, în minutul 28. Genoa lui Andrea Gilardino a egalat în minutul 64, prin Albert Gudmundsson, ajuns la a şaptea reuşită stagională. Oaspeţii au marcat golul victoriei în minutu 87, prin Ekuban, şi s-au impus cu 2-1.

Radu Drăguşin a fost integralist la Genoa, iar George Puşcaş a rămas pe banca de rezerve. Daniel Boloca a fost integralist la Sassuolo. Genoa se află acum pe locul 13 în Serie A, cu 19 puncte, în timp ce Sassuolo este pe 15, cu 16 puncte.

Într-un alt meci, Lazio a câştigat înfruntarea din deplasare cu Empoli, scor 2-0. Matteo Guendouzi (min. 9) şi Zaccagni (min. 67) au înscris golurile unei victorii care o duce pe Lazio pe locul 9, cu 24 de puncte. Empoli, unde Răzvan Marin a fost rezervă şi a intrat în minutul 75, este pe locul 18, cu 12 puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.