Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Geoană a bătut palma cu UNPR: Ce proiect comun s-a lansat

mircea geoană

Partidul Social Românesc (PSRo), formaţiune formată în jurul lui Mircea Geoană, s-a înţeles cu UNPR în judeţul Maramureş, iar cele două formaţiuni îl vor susţine pe Cătălin Cherecheş pentru un nou mandat de primar al municipiului Baia Mare.

Anunţul a fost făcut de Valeriu Steriu, noul preşedinte al UNPR, la Antena 3. Anterior, sâmbătă, Mircea Geoană a publicat pe pagina sa de Facebook două înregistrări video în care apare alături de Cherecheş, sub egida "Coaliţiei pentru Baia Mare", o platformă civică lansată de primar la începutul anului.

Cătălin Cherecheş a fost ales primar al muncipiului Baia Mare din partea USL (PNL), dar a fost exclus din PNL după alegerile parlamentare din 2012. Ulterior a devenit vicepreşedinte UNPR, însă în ultima perioadă a avut câteva luări de poziţie critice faţă de linia partidului şi faţă de alianţii din PSD.

Sistemul traditional de partide nu mai este capabil sa furnizeze calitatea actului de guvernare, transparenta si politici publice in folosul cetatenilor.La Baia Mare, experimentam un nou proiect politic, ce are potentialul de a deveni un nou proiect politic pentru Romania, la toamna si pana in 2020.

Posted by Mircea Geoana on Saturday, April 2, 2016

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.