Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Geoană: Cioloș ne-a spus că nu își va asuma răspunderea și nici nu va da OUG pe legea electorală

Președintele PSRO, senatorul Mircea Geoană, a declarat, la finalul discuției pe care a avut-o cu premierul Dacian CIoloș pe tema legii electorale, că prim-ministrul a confirmat că nu își va asuma răspunderea guvernamentală și nici nu va da un OUG pentru o astfel de modificare legislativă.

„Asistăm la o încercare a partidelor vechi de a opri apariția de noi partide. (...) Dacă va fi o modificare legislativă după 2016 va fi prea târziu, pentru că vechiul sistem se va reproduce în 2016”, a declarat Mircea Geoană.

Liderul PSRO a militat pentru votul electoral în două tururi pentru primari, despre care a spus că este o șansă pentru partidele mici, dar a subliniat că acest aspect este doar o mică parte dintr-un mare sistem care trebuie reformat.

„Am făcut o propunere: în secțiile de votare să fie reprezentanți de la toate partidele care depun liste complete”, a spus Geoană, care a explicat că, pentru a nu pune presiune financiară pe stat costurile necesare implementîrii unei astfel de măsuri ar trebui împărțite între partide.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.