Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Geoană dă lovitura în județul care l-a votat cel mai mult în 2009

mircea geoana psro

Se ascute lupta în unul dintre cele mai vânate municipii din Transilvania. Deși marea finală este între actualul și fostul primar, devenii par că înclină pe zi ce trece în favoarea lui Mircia Muntean. Fostul edil este considerat unul dintre puținii politicieni care s-au străduit să aducă investitori în Deva și care a luptat pentru oraș chiar și din fotoliul de parlamentar, pe care l-a ocupat în ultimii 4 ani.

“De 20 de ani am câștigat majoritatea alegerilor la care am participat. În activitatea mea m-am ocupat mai puțin de legislație și am căutat modalități prin care să aduc locuri de muncă, investiții. De 4 ani nimeni nu a mai adus nicio făbricuță în Deva. De când am plecat nimeni nu a mai adus un ban în Deva. În 2012, Deva primea 35 de miliarde și alte aproape 3 miliarde pentru Consiliul Județean. Banii aceștia, lăsați de subsemnatul, au intrat în visteria municipiului. Domnul primar Mărginean a restituit această sumă de bani crezând că Ponta le va da mai mult”, a spus Mircia Muntean, candidatul Partidului Social Românesc la Primăria Deva, într-un interviu.

Citește și: După cei doi tineri filmați când făceau sex la metrou, o tânără a făcut o grozăvie și mai mare / VIDEO

Potrivit unui sondaj publicat în presa locală, Muntean se află la mare distanță de contracandidatul său, primarul în funcție, pe care l-ar învinge și dacă alegerile s-ar disputa în două tururi. Fostul edil a primit în weekend și vizita șefului de la București, Mircea Geoană, care pare să fi înghețat diferența dintre candidatul PSRO și adversari, cunoscută fiind slăbiciunea hunedorenilor pentru Geoană.

“După fiecare ciclu politic constant un declin în calitatea celor care sunt în politică. Noi am încercat la PSRO să facem acest experiment care la Hunedoara a avut mare succes. Să păstrăm oamenii cu experință și capabili să exprime o viziune de dezvoltare pentru țară și comunitățile sale. Nu sunt mai mult de 10 oameni în România care să spună ce spune Mircia Muntean cu privire la nevoia de a agrega comunitățile foarte mici în entități viabile economic. Dacă vrem să aducem civilizație și dezvoltare în România nu putem să ne permitem să avem 3200 de localități în România care să aibă, unele, câteva zeci de locuitori”, a declarat Geoană.

Citește și: Reacția unor coreence după ce beau bături acidulate americane: Au gust de spital / VIDEO

Partidul Social Românesc încearcă acum să transfere din notorietatea celor doi lideri, din București și Deva, către cea mai proaspătă formațiune de pe scena politică din România.

“Deva își vrea primarul înapoi. O mare parte chiar din creșterea PSRO în sondaje se datorează în Hunedoara candidatului Mircia Muntean, care a reușit prin popularitatea lui și dorința devenilor de a reveni, să tragă și partidul. Diferența dintre Mircia Muntean și partid este totuși destul de mare. Ceea ce ne arată că trebuie să mai muncim în cele două săptămâni care au rămas să mai creștem în sondaje și intenția de vot a devenilor”, a spus Răzvan Mareș, președintele PSRO Hunedoara.

Potrivit celui mai nou sondaj, Mircia Muntean ar avea aproximativ 16% în fața primarului în funcție.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.