Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Geoana ii raspunde lui Dragnea: Nu va fi nici o fractura in PSD

mircea geoană

El ii transmite ca nu vede niciun fel de risc de fractură în PSD, el arătând că partidul este mult prea puternic, matur şi conştient de importanţa alegerilor prezidenţiale pentru a intra într-un concurs distructiv de frumuseţe legat de alegerile preliminare.

Citeste si: Dragnea avertizeaza: E cel mai mare risc ca PSD sa se divizeze

„Nu văd niciun fel de risc de fractură în PSD. (...) Partidul este mult prea puternic, matur conştient de importanţa alegerilor prezidenţiale pentru a intra într-un concurs distructiv de frumuseţe”, a precizat Geoană.

El a spus că social-democraţii vor decide la CExN al PSD de la Orastie care e calea de urmat şi ce fel de model de alegeri interne vor aplica, urmând să adopte o decizie colegială în acest sens.

Geoană a precizat că e de acord cu Victor Ponta că această formă de democraţie specifică partidelor mature moderne europene, reprezentată de alegerile interne, este o măsură care trebuie să fie încercată.

„Dacă este făcută bine, colegial, corect, dacă întrebăm cei 500.000 de mebri PSD şi alte sute de mii de simpatizanţi PSD ce opinie au, atunci candidatul nostru va ieşi întărit în cursa pentru Cotroceni. Dacă, dimpotivă, va fi o competiţie distructivă, în care în loc să punem proiectele şi lucrurile pozitive în dezbatere, punem subiecte de natură personală sau atacuri necolegiale, care vor predomina, atunci într-adevăr există acest tăiş, ca lucrurile să degenereze, să şubrezim candidatul nostru”, a mai spus Geoană.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.