Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Geoană îl atacă pe Ponta la redevenţe: Le-a promis americanilor că va adopta un nou sistem

ponta geoana

Guvernul a anunţat ieri că nivelul redeventelor pentru sectorul petrolier nu va fi modificat incepand din 2015. În replică, senatorul Mircea Geoana, recent exclus din PSD, a dezvăluit ca premierul Victor Ponta le-a promis americanilor că România va adopta un sistem nou de redevenţe din ianuarie 2015. Geoană spune, astfel, că Ordonanţa data  pe furiş reprezintă o fugă de răspundere a lui Ponta, mai ales că de mai bine de 1 an  Ministerul Finanţelor lucra la o metoda de calcul a redevenţelor, menită să aducă mai mulţi bani la buget.

"E o fugă de responsabilitate prin aceasta Ordonanţă făcută pe furiş, iar toţi românii plătesc. Decizia de ieri a domnului Ponta este o fugă de responsabilitate. Am fost cu dânsul în delegaţie la Huston în SUA, când a spus cu subiect şi predicat -eram de fata -publicului din cel mai mare centru de energie din lume ca un sistem de redevente nou va fi introdus în luna ianuarie 2015. Candidatul Victor Ponta a sacrificat interesul românilor. Platim acum fuga de raspundere a domnului Ponta", a spus Geoană.

Citeşte şi: Ce se ASCUNDE in spatele mentinerii nivelului actual al redeventelor

"Ponta a pierdut prezidentialele, e extrem de şubrezit politic. Este, din punct de vedere politic, pur si simplu inutilizabil. Azi, practic vorbind, lasând orice pasiune deoparte, este inutilizabil. De aceea el nu mai este azi capabil sa sustina o dezbatere publica în jurul unui subiect care e evident controversat si, pentru ca nu mai poate sa-si faca atributiunea de prim-ministru pentru ca este subrezit politic sacrifica interesele a 20 de milioane de români... E obligatia Guvernului - sper eu PSD - care va urma dupa Guvernul Ponta sa reia acest subiect. Nu putem sa stam un an de zile pe redevente atât de minuscule ", a mai declarat fostul social-democrat.

Citeşte şi: Guvernul, acuzat de un ACT DE TRADARE

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.