Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Geoană îl închide pe Victor Ponta și își critică colegul de bancă, Varujan Vosganian

geoana agerpres

Senatorul Mircea Geoană îi dă replica lui Victor Ponta și susține că nu alianța din care face parte l-a protejat pe Vosganian, ci sprijinul decisiv a venit de la cei din PSD. Geoană a explicat că este chiar coleg apropiat de Vosganian, însă cu toate acestea a votat pentru solicitarea DIICOT.

”Cred că am avut de a face cu o solidaritate prost înțeleasă. Una e să fi solidar cu un coleg, dar dacă mă uit la imaginea mai largă, la interesul major al Senatului, la vizita președintelui în Franța și sprijinul pe care acesta ni-l acordă pentru aderarea la spațiul Schengen.

Până la urmă și Varujan va trebui să meargă în fața instanței să-și demonstreze nevinovăția, iar argumentele și documentele pe care le-a prezentat erau destul de convingătoare. Până la urmă, nici procurorii nu sunt infailibili, nu orice proces intrumentat de DNA, DIICOT înseamnă neapărat că omul este vinovat.

Foarte mulți PSD-iști au votat împotrivă, foarte mulți liberali au votat împotrivă, dar trebuie să înțelegem că una este prietenia cu un coleg și altul este interesul general mai mare”, a declarat Mircea Geoană, la TVR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.