Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Geoană intră puternic în comasarea alegerilor: Există şi un risc de bumerang. E posibil să vină lumea la vot în număr şi mai mare şi să fie vot de sancţiune

protv.md
mircea-geoana

Geoană intră puternic în comasarea alegerilor: Există şi un risc de bumerang. E posibil să vină lumea la vot în număr şi mai mare şi să fie vot de sancţiune

Mircea Geoană, fost lider al PSD, este de părere că o comasare a alegerilor din România se poate întoarce împotriva partidelor care îşi imaginează că ar avea de câştigat electoral de pe urma unei astfel de decizii. ”E posibil să vină lumea la vot în număr şi mai mare şi să fie vot de sancţiune”, susţine Geoană, potrivit news.ro.

Ce a spus Mircea Geoană

”Ideile cu comasarea pe care le tot aud în spaţiul public poate că fac sens din punct de vedere al calculului matematic al partidelor, dar cred că există şi un risc de bumerang, pentru că lumea spune: «aha, matale crezi că, cu maşinăria ta de partid, poţi să-mi opreşti mie votul?». Şi e posibil să vină lumea la vot în număr şi mai mare şi să fie vot de sancţiune. Nu doar vot pentru cineva şi împotriva cuiva”, a declarat Mircea Geoană, luni seară, la Digi 24.

El e de părere că, în ceea ce priveşte partidele, ”va fi un scor destul de interesant”.

Geoană s-a arătat convins că, în ceea ce priveşte preşedintele României, românii nu vor alege un şef de stat care să fie anti-european sau anti-NATO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.