Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Geoană: Nu există altă variantă decât o demisie de onoare a domnului Oprea

geoana

Preşedintele Partidului Social Românesc (PSRO), Mircea Geoană, a declarat duminică, la Braşov, că în opinia sa, singura variantă valabilă într-o democraţie autentică în privinţa rezolvării cazului poliţistului Bogdan Gigină este demisia de onoare a ministrului Afacerilor Interne, vicepremierul Gabriel Oprea. 

"Este o decizie a domniei sale. Cred că lucrurile au luat o turnură atât de gravă, este atât de multă emoţie publică, şi atât de multe întrebări care nu au încă un răspuns credibil. Cred că cel mai bun lucru ar fi, pentru a nu politiza subiectul şi pentru a se afla întreg adevărul, nu există altă variantă într-o lume democratică, autentică, când este vorba de instituţii atât de importante ale statului român, decât un gest de onoare din partea domnului Gabriel Oprea", a afirmat Geoană, răspunzând întrebărilor jurnaliştilor, după manifestările organizate duminică la Braşov, cu ocazia Zilei Armatei Române. 

De asemenea, Geoană a afirmat că subiectul "este mult prea sensibil şi mult prea simbolic pentru a nu primi un răspuns pe măsură". 

"Sunt convins că în cele din urmă dreptatea şi adevărul vor ieşi la suprafaţă. Nu există altă variantă. Într-un sistem democratic, repet, nu doresc să politizăm subiectul care este mult prea sensibil, dar într-o lume democratică, autentică, nu există altă variantă decât demisia de onoare a domnului Gabriel Oprea", a mai spus preşedintele PSRO. 

Poliţia Capitalei a anunţat joi că poliţistul care a decedat marţi în urma unui accident de motocicletă se afla în coloana oficială a vicepremierului Gabriel Oprea. Potrivit sursei citate, poliţistul Bogdan Cosmin Gigină se afla în exercitarea atribuţiunilor de serviciu specifice poliţiei rutiere, conform reglementărilor legale în domeniu, fiind angrenat în dispozitivul mobil şi fix de fluidizare a traficului rutier în Bucureşti, asigurând deplasarea în siguranţă a coloanei oficiale, precum şi a celorlalţi participanţi la trafic. AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.