Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Geoff Gottlieb este noul reprezentant rezident regional principal al FMI pentru Europa de Est

livemint.com
FMI

Geoff Gottlieb este noul reprezentant rezident regional principal al FMI pentru Europa Centrală, de Est și de Sud-Est, urmând să coordoneze birourile FMI din România, Bulgaria și Belarus, anunță instituția financiară.

În august 2022, Geoff Gottlieb a fost numit în funcția de nou reprezentant regional principal al Fondului Monetar Internațional (FMI) pentru Biroul pentru Europa Centrală, de Est și de Sud-Est, cu sediul la Varșovia, Polonia. În această calitate, Gottlieb va coordona, de asemenea, birourile FMI din România, Bulgaria și Belarus. Predecesorul său, Nadeem Ilahi, s-a întors la Washington odată cu încheierea misiunii sale, conform Mediafax.

Printre funcțiile anterioare ale lui Gottlieb la FMI se numără cea de șef de misiune în cadrul Departamentului Asia și Pacific și cea de economist principal pentru China și Grecia. Înainte de a se alătura FMI în 2009, Gottlieb, originar din Statele Unite, a ocupat funcții la Fortress Investment Group, Goldman Sachs și la Departamentul de Trezorerie al SUA. Este licențiat al Universității Brown și are o diplomă de licență de la Universitatea Brown și un masterat de la University College Dublin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.