Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

George Becali spune că a cerut 7 milioane de euro pentru transferul lui Gnohere, iar pentru Puşcaş ar fi dat 3 milioane

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Gigi Becali

Gigi Becali a declarat, joi, la Pro X, că Harlem Gnohere este dorit de o grupare, iar el a cerut 7 milioane de euro pentru transferul francezului. Becali a precizat că l-a vrut pe George Puşcaş la FCSB atunci când era legitimat la Inter Milano, dar jucătorul nu a fost de acord, informează News.ro.

“Eu nu am cerut 5, am cerut 7 milioane pe Gnohere. Nu este echipa de care spuneţi voi (n.r. – Al Nasr). O să vedem acum, când o să înceapă transferurile în iarnă. De-aia am cerut atâţia bani, am zis: risc să pierd campionatul. De-aia am cerut foarte mulţi bani, măcar dacă risc, măcar să iau foarte mulţi bani. Chiar dacă nu pleacă Gnohere o să mai vină cineva. Pentru Puşcaş am dat trei milioane, puteam să-l iau. N-a vrut el să vină. La echipa cealaltă, unde a fost. Dacă el nu vrea să vină, n-ai cum să-l iei”, a spus Becali.

Gigi Becali a precizat că FCSB abordează confruntarea cu Dunărea Călăraşi, din Cupa României, “mai degrabă cu gândul la următorul meci”. “Am hotărât împreună, Dică a propus şi eu am fost de acord ca mare parte din jucători să nu fie nici în lot măcar. Vor fi numai copii de 14-15 ani”.

Becali consideră că dintre meciurile care urmează, cel mai complicat este cel cu Dinamo. “Cu Dinamo e cel mai complicat meci întotdeauna, şi decât CFR şi decât toate. Când joacă cu noi parcă prind aripi. În play-off ei dacă nu sunt aşa de puternici, ei cu noi oricum ar fi joacă extraordinar de bine. Cu ceilalţi n-ar juca extraordinar, cu noi da”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.