Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

G. Buhnici: 'Stai să vezi ce greve o să avem dacă ajunge doar puțină automatizare și la stat!'

Youtube
George Buhnici

Scandalul cu automatizarea caselor de marcat e un remake palid după o poveste de pe vremea primelor războaie de țesut, transmite jurnalistul George Buhnici, în scandalul caselor de marcat, un scandal care a împărțit România în două: cei care susțin noile măsuri și cei care le critică.

George Buhnici vine însă cu nouă perspectivă, de care o să ne lovim în cele din urmă: automatizarea locurilor de muncă de la „stat”.„Stai să vezi ce greve o să avem dacă ajunge doar puțină automatizare și la stat”, a spus Buhnici, pe contul său de Twitter.

„Scandalul cu automatizarea caselor de marcat e un remake palid după o poveste de pe vremea primelor războaie de țesut. În realitate, miza e lenea clienților care refuză să învețe ceva nou iar asta îi costă tot pe ei înșiși. În realitate nimănui nu îi pasă de slujbele vânzătorilor. Și, oricum, nimeni nu vrea să fie vânzător pe salariul minim iar salariile alea trebuie prinse tot în prețul produselor de la raft. Adevărata miză e competiția din piață care îi va obliga pe toți să automatizeze casele de marcat iar asta e doar începutul. Cumpărăturile de la supermarket se vor automatiza complet în câțiva ani iar competiția va distruge adaosurile și hipermarketurile așa cum le știm. Deja, în multe locuri, sunt mai pline de oameni de la Bringo in timpul zilei decât de clienți și asta e bine. Adevăratul inamic al lui Auchan nu e Carrefour, ci Freshful. Câte case de marcat și vânzători are Freshful?”, a spus Buhnici, pe Twitter.

PSD a intervenit în scandal

Ministrul Muncii, Marius Budăi (PSD), a declarat marți, la Antena 3, există o taxă percepută de stat pe casele self-pay din magazinele care au renunțat la casieri și că el personal s-a gândit și la varianta ca magazinele care renunță la casieri să li se impună ieftinirea produselor.

Și realizatorul TV Mircea Radu a intervenit

Mircea Radu se arată mirat că românii doar acum observă modificările făcute de unele magazine.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.