Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

George, Charlotte şi Louis, copiii ducilor de Cambridge Kate şi William, au adus un emoţionant omagiu personalului medical

coronavirus

În timp ce bunicul lor prinţul Charles a anunţat că a contractat coronavirusul, George, Charlotte şi Louis, copiii ducilor de Cambridge Kate şi William, au adus un emoţionant omagiu personalului medical, potrivit news.ro.

Vizionat de mai mult de 1,2 milioane de ori în mai puţin de zece ore, videoclipul îi arată pe copiii ducelui şi ducesei de Cambridge în grădina lor aplaudând şi râzând.

"Mulţumim medicilor, infirmierelor, îngrijitorilor, medicilor generalişti, farmaciştilor, voluntarilor şi angajaţilor dn sistemul de sănătate publică care lucrează fără pauză pentru a ajuta victimele Covid-19", este explicaţia.

Citește AICI ce MUTARE STRATEGICĂ a făcut un cunoscut supermarket - FACILITATE pentru polițiști, militari și persoanalul medical...

Prinţul Charles a fost diagnosticat cu Covid-19, dar soţia sa Camilla nu are boala, a indicat miercuri presa britanică. Prinţul de Walles, în vârstă de 71 de ani, este izolat la Castelul Balmoral din Scoţia. Regina Elizabeth a II-a, 93 de ani, s-a retras la Castelul Windsor din 17 martie, împreună cu prinţul Philip, 98 de ani.

Premierul britanic Boris Johnson a decretat luni, 23 martie, carantină pentru populaţia Regatului Unit pentru cel puţin trei săptămâni cu scopul de a încetini răspândirea pandemiei de coronavirus care a cauzat mai mult de 300 de decese în ţară.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.