Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

George Michael nu a fost înmormântat nici acum: Care sunt motivele / VIDEO

www.tvguide.com
George Michael

Scandal imens în jurul decesului marelui artist, George Michael. Deşi a încetat din viaţă de peste o lună, cântăreţul nu a fost înmormântat nici acum. Pe 25 decebrie 2016 lumea se cutremura după ce s-a făcut anunţul că marele George Michael a încetat din viaţă chiar în seara de Crăciun.

Citeşte şi: Cristian Tudor Popescu 'dă de pământ' cu ministrul Justiţiei: 'Un iepuroi orbit'

Acum funeraliile lui George Michael au fost amânate, după ce anchetatorul şef din districtul Oxfordshire nu a putut stabili cauza morţii şi ar fi anunţat că aşteaptă rezultatul testelor toxicologice. Trupul neînsufleţit al superstarului nu ar fi fost ridicat de familie, potrivit contactmusic.com. Purtătorii de cuvânt ai poliţiei din districtul Thames Valley au declarat pe 30 decembrie 2016 că autopsia iniţială a superstarului s-a dovedit „neconcludentă” şi că se vor face teste pentru a determina cauza exactă a morţii lui George Michael, conform mediafax.

Citeşte şi: Înmormântare cu BODYGUARZI: Ce se va întâmpla la funerariile lui Dan Adamescu

Decesul superstarului nu este, însă, investigat drept moarte suspectă de către autorităţi. Poliţia a anunţat că a solicitat teste toxicologice amănunţite. Rezultatele încă nu au fost emise, informează presa britanică. Darren Salter, anchetator şef în districtul Oxfordshire, care se ocupă de cazurile de deces violent sau neaşteptat, nu a putut demara o anchetă asupra morţii superstarului. Trupul neînsufleţit al lui George Michael nu va putea fi ridicat de familie decât după finalizarea anchetei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.