Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

George Pușcaș ar putea reveni la Inter Milano

george puscas

Palermo, clubul din Serie B unde este legitimat George Puşcaş (23 de ani), a fost sancţionată de Curtea Federală Naţională din Italia cu retrogradarea în Serie C, iar acest lucru ar putea avea un impact important şi asupra atacantului român potrivit mediafax

Decizia nu este finală, iar sicilienii pot face recurs în decurs de 15 zile, însă în cazul în care sancţiunea se va menţine, sunt şanse foarte mici ca Puşcaş să continue în eşalonul al treilea din Peninsulă. Potrivit fcinternews.it, Inter Milano, club care l-a vândut pe român la Palermo, în 2018, a stipulat în contract, pe lângă procente dintr-un viitor transfer, şi o clauză de răscumpărare valabilă două sezoane.

Astfel, George Puşcaş ar putea face cale întoarsă după doar un sezon şi să revină la clubul de pe "Giuseppe Meazza", acolo unde a fost legitimat în perioada 2014-2018. Totul se va decide în următoarele săptămâni, decisiv fiind rezultatul recursului.

Sancţiunea lui Palermo vine ca urmare a unor neregularităţi contabile făcute de fostul patron al clubului, Maurizio Zamparini. În plus, Anastasio Morosi, cel care se ocupa cu auditul, a fost condamnat la cinci ani de închisoare. În perioada 2015-2017, când Zamparini era patronul lui Palermo, au fost prezentate documente administrative false pentru a putea înscrie echipa în campionat.

Echipa lui Puşcaş s-a clasat pe locul 3 în Serie B, în acest sezon, poziţie care i-ar fi asigurat prezenţa la play-off-ul pentru promovare în primă ligă, însă pedeapsa primită de club îl va retrograda în Serie C, iar barajul de promovare va fi reprogramat de Federaţia Italiană de Fotbal.

În acest sezon, Puşcaş a fost folosit în 33 de partide la Palermo, reuşind nouă goluri şi trei pase decisive. Internaţionalul român a prins doar şapte partide la Inter Milano, într-o perioadă de patru ani. El a mai evoluat, în Italia, pentru Bari, Benevento şi Novara.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.