Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

George Pușcaș a marcat din nou pentru Palermo în victoria în fața echipei Benevento, scor 2-1

george puscas

George Puşcaş (23 de ani) continuă forma bună la Palermo, internaţionalul român fiind decisiv pentru echipa sa în victoria obţinută, duminică seară, 14 aprilie, pe terenul lui Benevento, scor 2-1, în runda 33 din Serie B, scrie Mediafax.

Antrenorul Roberto Stellone a decis să înceapă pentru al doilea meci consecutiv cu Puşcaş rezervă, după ce presa din Italia a scris că românul a întârziat la un antrenament şi a fost pedepsit, Stefano Moreo fiind preferat în locul său.

Căpitanul şi golgheterul lui Palermo, macedoneanul Ilija Nestorovski, a deschis scorul pentru sicilieni în minutul 42, iar Puşcaş l-a înlocuit în minutul 81. Internaţionalul român a înscris după doar două minute, după ce a primit o minge în flancul stâng, a pătruns în careu şi a înscris contra fostei sale echipe.

Citește și: Contractul lui Israel Folau a fost reziliat, iar selecţionerul l-a exclus din lotul pentru CM

Asencio a redus din diferenţă pentru Benevento în minutul 90, golul lui Puşcaş dovedindu-se şi mai important în lupta pentru promovare. Palermo are 31 de meciuri disputate şi se află pe locul trei, cu 56 de puncte. Primele două poziţii din Serie B, care asigură promovarea, sunt ocupate de Brescia (30 de jocuri, 57 de punte) şi Lecce (32 de jocuri, 57 de puncte). Formaţiile care termină sezonul pe locurile 3-8 merg într-un play-off pentru ultimul loc care duce în Serie A.

George Puşcaş a ajuns la nouă goluri marcate pentru Palermo în cele 28 de partide disputate în acest sezon. Bihoreanul îşi poate îmbunătăţi aceste statistici la următoarea partidă a sicilienilor, contra ultimei clasate Padova, în următoarea rundă din Serie B.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.